online rapportages van uitgevoerde container inspecties

Het ACS Dossier Portal biedt klanten direct inzicht in de uitgevoerde inspecties van hun containers en bevat en zeer uitgebreide zoekfunctie voor eerdere rapportages.

project informatie


Project informatie

ACS is een onafhankelijk expertisebureau dat gespecialiseerd is in het inspecteren van alle typen zeecontainers. In opdracht van vervoerders voeren zij inspecties uit op hun containers. Hierbij maken zij een schaderapport op en geven ook ingeschatte reparatiekosten af. Na de reparatie inspecteren zij opnieuw de container op uitgevoerde werkzaamheden.   

Printen-scannen-mailen

Voorheen liep de communicatie met de opdrachtgevers over rapportages met los toegevoegde foto's en inschattingen via de e-mail. Dit was een dagtaak voor 2 FTE, aangezien er zo'n 400 containers per dag een inspectie ondergaan. Dit zorgde dan ook voor een berg aan ingescande en geprinte formulieren en een mailbox vol met gezipte afbeeldingen.

Met de portal die wij voor ACS hebben ontwikkeld is dit gehele proces nu geautomatiseerd. Alle documenten en afbeeldingen worden direct in de database geschoten en zijn online te bekijken. Alle opdrachtgevers hebben per organisatie meerdere accounts gekregen en kunnen zodoende de status van hun containers inzien. Daarnaast kan in de portal snel gezocht worden op de historie van een container en is de opdrachtgever direct op de hoogte van de kosten.

Uitwerking

Interaction Design
Interaction Design
User Interface Design
User Interface Design
User Experience
User Experience
App Design
App Design
Technologie
Technologie