Drukklare pdf bestanden genereren vanuit een CMS

Met onze Printing on Demand integratie in TYPO3 hebben wij voor de Scandinavische Compassion organisaties een tijd- en kostenbesparende DTP oplossing gerealiseerd.

project informatie


Project informatie

Compassion werft kindsponsoren onder andere op evenementen. Hiervoor gebruiken ze flyers met foto's en achtergrondinformatie van kinderen waarvoor ze een sponsor zoeken. Deze informatie komt uit een database en werd voorheen per sponsorkind met knip-en-plakwerk verwerkt naar een vormgegeven flyer.

Wij hebben een oplossing ontwikkeld waardoor dit opgemaakte materiaal zonder tussenkomst van DTP werkzaamheden vervaardigd wordt.

Met de Printing on Demand module binnen het TYPO3 CMS worden de drukwerkbestanden met één muisklik gegenereerd. De gegevens van de geselecteerde sponsorkinderen worden opgehaald met een binnen TYPO3 geïntegreerdere koppeling met Microsoft Navision Dynamics, waarbij de data tussen de twee systemen elk uur gesynchroniseerd wordt. Alle benodigde informatie (teksten en foto's) komen in een aangegeven kader in de vormgegeven layout te staan, waarna er een hoge resolutie PDF-bestand van gegenereerd wordt, welke geschikt is voor de drukker of printer.

werkzaamheden

Printing on Demand
Printing on Demand
Technologie
Technologie
Hosting
Hosting