de wondebaarlijk en wilde natuur van Europa

De European Safari Company biedt samen met lokale natuurbeschermers vakanties aan in de mooiste ongerepte natuurgebieden van Europa.

project informatie


Project informatie

De European Safari Company is een nieuw opgericht bedrijf en is onderdeel van het Rewilding Europe concept. ESC biedt de mogelijkheid om je vakantie (of een 1-daags bezoek) door te brengen in de mooiste natuurgebieden van Europa.

Wij hebben bij het opzetten van het informatie-model daarom vooral gekeken naar de verwachting die deze specifieke doelgroep heeft over dergelijke reizen. Naast de standaard ingang van de verschillende locaties, kan de gebruiker vanuit zijn reis-doelstellingen, zoals fotografie, actief, wildlife (met specifieke dieren) aangeven wat hij wil ervaren tijdens zijn trip.

lokale partners

Naast het aanbieden van vakantie trips, biedt de website ook plek voor informatie over de lokale natuurbeschermers. Deze mensen maken de bezoeken uiteindelijk mogelijk en zullen de reizigers meenemen door de ongerepte natuur en voorzien van onderdak en eten. Zo zijn de reizen dus heel persoonlijk en zullen de mooie ervaringen onvergetelijk worden mede door de betrokken lokale partners.

Uitwerking

Interaction Design
Interaction Design
User Experience
User Experience
Design
Design
Responsive
Responsive
Technologie
Technologie