logo ontwerp & huisstijl drukwerk

Ontwerp van logo en identiteit voor een nieuwe projectontwikkelaar voor de particuliere woonbouwsector in de omgeving van Maassluis.

project informatie


Project informatie

Voor een nieuwe projectontwikkelaar hebben wij een visuele start gemaakt door het ontwerpen en uitrollen van hun huisstijl. Hiermee heeft MaesHuys een gezicht gekregen waarmee ze toekomstgericht vooruit kunnen kijken.

beeldmerk

Eén van de vereiste voor het logo-ontwerp was dat het beeldmerk zowel een iets bouwkundig als de letter M moest visualiseren. Dit hebben we opgelost door een simpele rij van huizendaken te maken, die tegelijk een abstracte M vormen. De frisse blauwe kleur is overgenomen van de huisstijl blauw van de gemeente Maassluis, waarop zij zich richten bij het opzetten van hun eerste bouwprojecten.

brief template

Het briefpapier ontwerp voor drukwerk is tevens uitgewerkt in een toepasbaar Word template document. Door gebruik te maken van vectorbestanden in het template, komen de Word bestanden super strak uit de printer. Ook bij het printen naar pdf blijft de kwaliteit optimaal gehandhaafd.

Werkzaamheden

Huisstijl
Huisstijl
Design
Design
Printing on Demand
Printing on Demand