uitbellen met een vast telefoonnummer met je smartphone

Met de 'mijnBereik' app kan je op je mobiele telefoon met je vast telefoonnummer(s) uitbellen en vergroot je de professionele uitstraling van je bedrijf.

project informatie


Project informatie

Bereik is een telecomprovider die zich inzet voor ZZP'ers en kleine ondernemers. Voor de gebruikers van Bereik hebben wij een Android en iOS app ontwikkeld waarmee ze via hun mobiele telefoon eenvoudig met een vast telefoonnummer kunnen uitbellen.  

Release 1.0 - Uitbellen

De app heeft in de eerste release een aantal basis functies. Binnen het 'bellen scherm' kun je per gesprek aangeven met welk vast telefoonnummer je wilt uitbellen. Momenteel kan je naar 14 landen uitbellen door eenvoudig het gewenste land te selecteren. Daarnaast kun je direct naar je (bestaande) contactpersonen bellen. 

Zowel de Android app als de iOS app (Apple iPhone) hebben dezelfde functionaliteiten, maar wel met een eigen interface design, zodat de app voldoet aan de verwachting van de gebruiker.

Test to be the Best

Door de vele smartphone fabrikanten zijn er momenteel veel verschillende schermformaten op de markt. Met dank aan VI Company en het Open Device Lab Rotterdam hebben wij de app uitvoerig kunnen testen op tal van smartphones. Het proces in de testfase (testen, analyseren, aanpassen, testen,…) heeft uiteindelijk geresulteerd in een app die optimaal presteert op iedere beschikbare Android telefoon en alle iPhone types. 

Uitwerking

Interaction Design
Interaction Design
User Interface Design
User Interface Design
User Experience
User Experience
App Design
App Design
Technologie
Technologie