Inspiratie en informatie over exclusieve luxe droomreizen

Voor Talisman travel design hebben we een responsive website ontwikkeld die reizigers een indruk geeft over de reismogelijkheden en werkwijze van Talisman.

project informatie


Project informatie

Talisman travel design is de toonaangevende reisorganisatie voor exclusieve reizen, met als uitgangspunt het leveren van luxe maatwerk reizen met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Met Talisman geniet u altijd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving en zijn geen twee reizen hetzelfde.

responsive design

Door gebruik te maken van grote beelden, doelgerichte infographics en een duidelijk interface geeft de website de reiziger alvast een voorproefje van wat hem te wachten staat. Met het uitgewerkte responsive ontwerp en de technisch realisatie benadert de website op mobiele apparaten bijna een app-achtige omgeving. Met name voor smartphones gebruikers hebben wij veel aandacht besteed om de interface en lay-out zo optimaal mogelijk te vertalen, zodat de kracht van het beeldende concept niet verloren zou gaan.

een bron van inspiratie

De vernieuwde website biedt een bron van inspiratie voor reizigers. Naast het tonen van alle Talisman accommodaties hebben wij een beeldvullende en interactieve module ontwikkeld voor Talisman waarmee zij online voorbeeldreizen kunnen maken en hiermee reizigers een indruk geven hoe een reis eruit kan zien.

Talisman biedt geen standaard reizen aan. De voorbeeldreizen zijn echter wel een belangrijk middel om online bezoekers met Talisman in contact te laten komen om alle wensen van hun reis te bespreken en uit te laten werken tot een offerte. Ter ondersteuning van de uitgestippelde reis uit de offerte kan Talisman deze reis eenvoudig als online voorbeeldreis meesturen ter inspiratie.

Voor gebruikers voor wie de bestemming niet zozeer belangrijk is, maar juiste met welke reis interesses zij opzoek zijn, hebben wij voor de inspiratie pagina een aparte module ontwikkeld. Door elke contentpagina te voorzien van specifieke tags (met een score van 1 t/m 5) worden op basis van de aangegeven gewaardeerde voorkeuren de beste resultaten getoond. Dit kan een accommodatie zijn, maar ook een voorbeeldreis, een excursie, een blog, een reisverslag of een uitgelicht item van een land of stad zijn.

ontdek je plekje

Ondanks dat Talisman het gehele traject actief meedenkt over de reis, kan de gebruiker ook zelf opzoek naar passende accommodaties. Het vinden van de juiste accommodatie kan door het gebruiken van filters waarbij de gebruiker specifieke wensen kan aangeven. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van een maatwerk Google Maps module. Vanuit de aangegeven markers toont deze een afbeelding van de accommodatie en een introductie tekst om vervolgens alle ins en outs over de accommodatie te lezen. Naast de mooiste foto's vind je hier ook video's, een Google Streetview en een Tripadvisor plugin over de accommodatie.

reisideeën beginnen hier

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van de 'mijn reisideeën' omgeving. De gebruiker kan straks items met een hartje waarderen, waarna deze in je eigen Talisman omgeving komen te staan. Behalve dat dit handig is voor de gebruiker om alle ideeën eenvoudig terug te vinden, kan Talisman hier goed gebruik van maken tijdens de persoonlijke gesprekken. Met dit gemaakte 'huiswerk' zal Talisman de reiziger doelgerichter naar de juiste vorm en inhoud van de perfecte reis kunnen leiden.

werkzaamheden

Interaction Design
Interaction Design
User Interface Design
User Interface Design
User Experience
User Experience
Design
Design
Responsive
Responsive
Technologie
Technologie
Support
Support
Hosting
Hosting