the Key
to success

Projectaanpak

GrandSlam Media is een full service internetbureau met uitgebreide kennis van web & mobile oplossingen. Als online partner begrijpen we hoe je gebruikers de beste online ervaring biedt.

Stap voor stap naar online succes

We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen online platforms voor organisaties die sterk afhankelijk zijn van het internet. Dit vraagt om oplossingen die overtuigend en solide werken.

Onze aanpak kent verschillende fases, waarbij wordt nagedacht over strategie, gebruikersgemak, vormgeving, doorontwikkeling en groei. We realiseren oplossingen waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat, zodat je doelstellingen bereikt worden.

Eerst denken, dan doen

Met heldere doelstellingen gaan we aan de slag om een doeltreffend strategisch plan uit te werken in een Interaction Design (IA). Met draadmodellen schetsen we het concept: de globale inhoud, de structurele navigatie en de benodigde technische oplossingen. Een doordacht basisconcept is noodzakelijk als een online product effectief moet bijdragen aan bedrijfsprestaties en vormt de basis van je online succes.

doeltreffend design

We ontwerpen websites niet voor onze klanten, maar voor hun eindgebruikers. Met inspiratieve en onderscheidende ontwerpen vertalen we je business doelstellingen en merkwaarden naar de belevingswereld van je klant. We ontwerpen vanuit content, geprioriteerd en afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Content beperkt zich niet alleen tot een goede tekst, maar ook afbeeldingen, video en infographics zijn hier onderdeel van.

Bouwen met solide oplossingen

Wij ontwikkelen onze projecten op basis van open source software, omdat wij niet graag het wiel opnieuw uitvinden of onze klanten willen opzadelen met hoge licentiekosten. De open source software die wij inzetten zijn bewezen oplossingen waar wij inmiddels jarenlange praktijkervaring mee hebben opgebouwd.

Door continu te investeren in onze ontwikkelaars zijn wij bekend met de meest moderne technieken en kunnen wij een kwalitatief hoogstaand eindproduct blijven garanderen.

(Deel)opleveringen

Wij werken op basis van sprints (deelopleveringen) welke vooraf en in overleg bepaald en ingepland worden. Na de ontwikkeling van een sprint wordt deze opgeleverd op een acceptatieomgeving die alleen voor het desbetreffende testteam van een klant beschikbaar gesteld wordt. Bij aanvang van de ontwikkelingsfase krijgen zij toegang tot onze projectomgeving, waarin de voortgang van het project in te zien is en de  testbevindingen gemeld worden aan de projectmanagener.

Live-gang

Het live gaan van een online productie moet gevierd worden. Zodra we toestemming van de klant hebben en alle functionaliteiten goed getest zijn door alle partijen, zetten we de acceptatie omgeving over naar de productie omgeving. Terwijl onze experts hard werken om dit proces soepel te laten verlopen, kan het creatieve team bekendheid toevoegen aan de lancering door het creƫren van marketing oplossingen met drukwerk, mini-websites of via social media uitingen.

Groei

Na oplevering van een project richten we ons op doorontwikkeling en groei. Nieuwe mogelijkheden in back-end systemen en verandering van wensen en eisen zorgen voor doorontwikkeling en groei van het platform. Een online platform begint pas echt te leven na de live-gang van een project.

Door goed te luisteren naar de eindgebruikers kunnen we inspelen op verandering van het klantgedrag zodat de doelstellingen optimaal behaald worden.